OUDE WEBSITES NAAR ATTIS

De makkelijkste migratie- en update-oplossing voor verouderde websites

Van out-dated naar up-dated; Attis is ideaal voor organisaties of ondernemers die de oude website een ultieme boost willen geven! Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden (maatwerk) voor het migreren van websitecontent. 

 

Voordelen
Attis websites bieden ongekende features voor het verbeteren van de online vindbaarheid. Een goede vindbaarheid resulteert doorgaans in veel meer bezoekers en die bezoekers kunnen weer nieuwe klanten en opdrachten worden.

Mooie extra’s verkrijgen
Om gunstig te kunnen migreren proberen we de ruis bij een project zo veel mogelijk te beperken. Snelle antwoorden en levering van benodigde en gevraagde materialen leveren klanten altijd mooie extra’s op. We hebben dan gewoon meer tijd om aan hun site te besteden.  Veelal kunnen we de benodigde zaken uit de oude website halen, zoals de teksten, maar soms laat met name de beeldkwaliteit te wensen over en dan is dat het moment om bijtijds originele fotobeelden beschikbaar te hebben of per direct nieuwe beelden te maken.

Voorbeeld migratie
Een website van ongeveer 10 pagina’s, die zonder bijzondere inhoudelijke wijzigingen omgezet wordt, kan doorgaans binnen 1 a 2 weken helemaal klaar zijn. De meeste tussenliggende tijd gaat op aan het achterhalen en inplannen van de wensen rondom het project, het regelen of tijdelijk omzetten van de hosting, de personalisatie en instellingen van de nieuwe website, de bouw zelf, de controle van alle aanpassingen en afstemming rondom de hosting.

Vrijheid in de nazorg
Is een website eenmaal omgezet naar Attis, dan kan ook de klant afhankelijk van de gemaakte afspraken de regie overnemen en de website verder uitbouwen. Vaak is dat bij oudere websites slechts heel beperkt mogelijk. Bij ons heeft men de vrijheid. Men kan kiezen voor permanent onderhoud, voor gedeeltelijk onderhoud (in overleg) en men mag al het onderhoud zelf doen of anderen laten doen. De basis van onze website is WordPress. Ongeveer 1/3e van alle websites ter wereld zijn WordPress websites dus er is volop aanbod voor het onderhoud van deze websites.

Voor voorbeelden van Project Attis websites inclusief voorbeelden van de zoekresultaten, klik hier.

Vragen
Heeft u nog een oude website? Heeft u daarover vragen? Leg uw vragen gerust voor, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt bellen +31(0)73 6 129 777 of het formulier hieronder gebruiken. Start nu met updaten.

TWIJFELS OVER DE HUIDIGE WEBSITE
EN ONLINE VINDBAARHEID?

Wij bieden een vrijblijvende Quick-Scan van uw website en de vindbaarheid daarvan. We plannen een afspraak met u in, waarbij we uw situatie samen doornemen. In dit gesprek zullen we verbeteringen aandragen waar mogelijk. (websitetechniek, tekstkwaliteit, zoekwoorden, beeldmateriaalgebruik, zoekmachineoptimalisatie en online advertising). Binnen 30 minuten weet u waar u met uw huidige website aan toe bent.

Makkelijk contact opnemen

[whohit]Oude websites[/whohit]
Show Buttons
Hide Buttons
DutchEnglishGerman
WhatsApp chat